Καλύμνου 35, Βούλα Αττικής, 16674, Ελλάδα
6983772592, 2110124672-3
sptraining.gr@gmail.com

Individual

SPTraining

Για εσάς που έχετε ύψηλους στόχους και φιλοδοξίες το sptonline programming , ένας διάσημος αγωνιστικός προγραμματισμός , έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη . Με καθημερινή επικοινωνία με τον προπονητή Μάριο Μάρκου λαμβάνετε ένα προγραμμα εξατομικευμένο ,χτισμένο πάνω στις ανάγκες σας , με συνεχή επικοινωνία με βίντεο και μηνύματα . Λαμβάνετε ένα προγραμμα κάθε μέρα , ένα προγραμμα που χτίζεται πάνω σας , όχι κονσέρβα , που έχει στόχο και σκοπό να δουλέψετε

  1. Conditioning . Η νούμερο ένα παράμετρος του σπορ μας είναι η δυνατότητα παραγωγής έργου , και ως νούμερο ένα τη δουλεύουμε στο spt programming .
  2. Δύναμη . Πιστεύω ότι η δύναμη πρέπει να δουλεύεται καθημερινά και με συνέπεια .
  3. Skills αν διαχωρίζει κάτι τον καλό από τον κορυφαίο είναι τα skills . Ότι αδυναμία και αν έχετε mu, hspu, butterfly pull ups , pistols , hswalk , εργαζόμαστε παρέα ώστε να μην είναι αυτά που θα σας σταματήσουν στα workout .
  4. Mentality . Το motto μου είναι a true athlete competes from the heart και ακριβώς αυτό κάνω καθημερινά πράξη με όλους μου τους αθλητές . Εκτός από τα παραπάνω προσπαθώ , με την εμπειρία μου ως αθλητής ο ιδιος και ως προπονητής , να βοηθήσω ώστε η ένταση και το άγχος του αγώνα να μετατραπεί σε στοιχείο που βοηθά στην επίδοση , δίνοντας βάση στη συγκέντρωση του αθλητή στο έργο που έχει ο ιδιος να κάνει καθημερινά ώστε να είσαστε έτοιμοι με κάθε τρόπο για τα μεγάλα σαλόνια του σπορ .

Αν σας ενδιαφέρει να γίνεται μέλος της ομάδας sptonline παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μου στο e mail ή περάστε από το Spt , ώστε να τα αναλύσουμε από κοντά .

Δείτε ενδεικτικά προγράμματα: SPTonline Competitive Programming (day1-4)